Equip

Direcció

Glòria Sanz Martínez

GloriaSanzCrea People&Helth després de constatar la necessitat, no sol de formar i educar a les persones en l’àrea de la salut, sinó de fer-los arribar els conceptes i les recomanacions de forma més entenedora. Tanmateix vol respondre les seves inquietuds i preocupacions per a cuidar-se i millorar la  salut.

Biòloga i Relacions Públiques. Té més de 25 anys d’experiència a l’àrea de la salut. Els darrers 10 anys ha treballat a la Fundación para el Fomento de la Salud com a Relacions Institucionals i Project Manager, gestionant i coordinant programes formatius presencials i e-learning amb l’objectiu de millorar la salut pública a través de la formació continuada de postgrau per a professionals sanitaris i  per a la ciutadania.

Postgrau en Direcció de Publicitat i Direcció de Relacions Públiques, també té estudis universitaris a l’àrea de protocol i organització d’esdeveniments i una àmplia experiència comercial i gestora que es deriva del seu pas per la Indústria Farmacèutica.

És responsable de  CEL Health a CEL Working.

Comitè Assessor

El Comitè Assessor garanteix la rigorositat científica, veracitat i ètica de tots els projectes, així com la seva idoneïtat pedagògica i la correcta aplicació tecnològica. Està integrat per:

Dr. Jaume Sellarés Salas. Medicina Familiar i Comunitària

Dr. José Carlos Fuertes Rocañín. Psiquiatra

Sra. Cleofé Pérez-Portabella. Dietista-Nutricionista i Infermera

Sra. Yolanda Sala Vidal. Dietista-Nutricionista

Sra. Nahyr Schinca Lecocq. Dietista-Nutricionista

Sra. Eva Eugènia Inglés Barroso. Pedagoga i Comunicadora Audiovisual

Sr. Juan Miguel Muñoz. Pedagog i Mestre

Xarxa d’Emprenedors

People & Health col·labora estretament amb CEL Working, una xarxa d’emprenedors que treballa sinèrgicament en projectes  i serveis educatius, socials, culturals i tecnològics, àrees a on se sent còmode per coneixement, experiència i compromís social.

CEL Health és la branca de la xarxa que pretén apropar els conceptes de salut a la ciutadania perquè siguin més entenedors amb l’ajut de les noves tecnologies.